19. Uluslararası Gıda Nanoteknolojisi Konferansına (19 th International Conference on Food Nanotechnology) katılan üniversitemiz Yüksek Lisans Öğrencileri Sena Su (Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Yüksek Lisans) ve Burak Özbek (Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Yüksek Lisans) ile beraber ortak yazarlar olan Yrd. Doç. Dr. Yeşim Müge Şahin (İstanbul Arel Üniversitesi), Prof. Dr. Sevil Yücel (Yıldız Teknik Üniversitesi), Prof. Dr. Dilek Kazan, Prof. Dr. Faik Nuzhet Oktar, Yrd. Doç. Dr. Nazmi Ekren, Doç. Dr. Oğuzhan Gündüz tarafından hazırlanan ”Process Optimization of Electrospun Fish Sarcoplasmic Protein Based Nanofibers” isimli sözlü bildiri, "En İyi Sunum" ödülü kazandı. Ögrencilerimizi ve öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.