Mühendislik Fakültesi'nin TÜBİTAK Proje Başarısı

Marmara Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü öğr. üyelerinden Prof. Dr. Bilge Alpaslan Kocamemi’nin yürütücü, Doç. Dr. Esra Erken’in araştırmacı, Biyomühendislik Bölümü’nden Prof. Dr. Ebru Toksoy Öner’in araştırmacı, İstanbul Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü’nden Prof. Dr. Güçlü İnsel’in araştırmacı ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Medikal Biyoloji Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Halil Kurt’un araştırmacı olarak yer aldıkları “A (Yüksek Hızlı Aktif Çamur) – B (Anammox) Prosesinin Maksimum Kaynak Geri Kazanımı Doğrultusunda Proses Kontrol, Modelleme ve Moleküler Ölçüm Araçlarının Bütünsel (Entegre) Kullanımı ile Optimizasyonu” isimli proje TÜBİTAK 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.