ERASMUS+KA107 Bilgilendirme Toplantıları Gerçekleştirildi

Marmara Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi tarafından “Erasmus+ KA107 Uluslararası Kredi Hareketliliği” programı 19 Kasım–5 Aralık tarihleri arasında farklı fakültelerde tanıtıldı.

Akademik birimleri bilgilendirmek ve bu alanda proje geliştirilmesini desteklemek amacıyla, bilgilendirme toplantıları ve birim ziyaretleri gerçekleştiren ofis yetkilileri; Erasmus+ KA107 programının sağladığı hareketlilik imkanları ve anlaşmalı olunan ülkeler hakkında detaylı bilgi verdi.

Bilgilendirme etkinlikleri kapsamında 2 Aralık’da üniversitemizde görev yapan fakülte/enstitü/bölüm Erasmus Koordinatörleri ile tüm akademik personele yönelik daha kapsamlı bir toplantı Enstitüler Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıda Türkiye Ulusal Ajansı’nda KA107 alanında çalışan Uzman Gülün Gözde Öztürk faaliyet hakkında detaylı bilgiler verirken Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü Erasmus Koordinatörü Öğ. Gör. Dr. Liaisan Şahin üniversitemiz tarafından yürütülüp tamamlanan 2017-KA107 projesi hakkında deneyim paylaşımda bulundu.

Haber: Ayşe Şeyma Arıkan 

HIZLI ERİŞİM