2021’in Genişletilmiş Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Marmara Üniversitesi Genişletilmiş Koordinasyon toplantısı 29 Aralık’ta Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonunda yapıldı. Üniversitenin idari yöneticilerinin katıldığı toplantı Genel Sekreterliğin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Murat Arısal, Genel Sekreter Yardımcıları Fatma Şengül ve Hasan Şahin’in yanı sıra daire başkanları ve idari yöneticilerin katıldığı toplantıda 2021 yılının genel değerlendirmesi yapıldı.

Toplantı 2021 yılında üniversitede gerçekleştirilmiş olan faaliyetlerin kısa bir özetini içeren film ile idari birimlerin 2021 değerlendirmeleri ve 2022’ye dair temennilerini içeren filmlerin gösterimiyle başladı. Daha sonra Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Murat Arısal 2021 Yılı Değerlendirme Sunumunu gerçekleştirdi.

Dr. Öğr. Üyesi Murat Arısal konuşmasında üniversitenin bir yıl içinde gerçekleştirdiği ve önümüzdeki yıl için hedeflediği çalışmalara yer verdi. Marmara Üniversitesi’nin ‘Araştırma Üniversitesi’ seçilmesine dair mutluluğunu dile getiren Arısal, tamamlanan Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi Birinci Etap projesine dair bilgileri paylaştı.

Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi’nde Yemekhane, Kütüphane ve Açık Spor Tesisleri inşaatlarına başlandığını dile getiren Arısal, Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi Maltepe’de ise 60 dönümlük bir arazi üzerine 4000 kişilik bir öğrenci yurdu inşaatının başladığını belirtti, ayrıca Mehmet Genç Külliyesi’nde 1260 kişilik öğrenci yurdunun hizmete açıldığını ve Göztepe Yerleşkesi’ndeki MYO binasının yurda dönüştürüleceği bilgisini de paylaştı.

Sunumunda üniversite kadrosuna katılan yeni personel ve öğrenci sayılarının güncel durumu hakkında bilgileri paylaşan Arısal, dijitalleşme yönünde atılan adımlar ve üniversitede düzenlenmiş olan hizmet içi eğitim faaliyetleri hakkında değerlendirmelerini aktardı. Ayrıca üniversitedeki olumlu gelişmelerin yanı sıra son bir yıl içinde aramızdan ayrılan çalışanlarımızın hatıralarını yaşatmak üzere gerçekleştirilebilecek faaliyetler üzerine düşüncelerini paylaştı.

2022 yılında üniversitenin idari birimlerinden beklentilerin ve iyileştirme alanlarının paylaşımıyla devam eden toplantı soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

HIZLI ERİŞİM