Yükseköğretimde Ayakkabı Mühendisliği ve Mesleki Eğitim Vizyon Çalıştayı Düzenlendi

Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Tekstil Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhammet Uzun’un Program Danışmanlığını yaptığı ve Türkiye'nin tüm ayakkabı uzmanlarının desteklediği Yükseköğretimde Ayakkabı Mühendisliği ve Mesleki Eğitim Vizyon Çalıştayı düzenlendi.

Türkiye Ayakkabı Sektörü Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (TASEV) öncülüğünde Türkiye'nin tüm ayakkabı uzmanlarının desteklediği program, ülkemiz için önemli sektörlerden biri olan Ayakkabı Sanayinin ihtiyaç duyduğu mühendislik formasyonuna sahip işgücü istihdamının oluşturulması ve geliştirilmesi amacını taşıyor. Türkiye’de ilk kez düzenlenen ve online olarak gerçekleştirilen Yükseköğretimde Ayakkabı Mühendisliği ve Mesleki Eğitim Vizyon Çalıştayı kapsamında Üniversite-Sanayi İşbirliğinde çözüm odaklı müfredat çalışması görüşüldü.