Üniversitemizin Öğrenci Kulüpleri Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Marmara Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) tarafından yürütülen “Öğrenci Kulüpleri ile Değerlendirme Toplantısı” 8 Ocak Pazartesi günü Göztepe Yerleşkesi Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonu’nda düzenlendi. Saat 13.00 ve 15.00 olarak iki bölüm şeklinde düzenlenen toplantının açılış konuşması Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt tarafından yapıldı.

“Rektör olarak öğrenci kulüplerimizle gurur duyuyorum” diyerek sözlerine başlayan Rektör Kurt, “Pandemiden sonra 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremi yaşadık. Bütün kulüplerin el birliğiyle verdiği desteği unutamayız. 22 Tır ve 1 uçak dolusu malzemenin hazırlanmasında emekleri çok büyük. Kurtarma ekibinde de yer alan bu öğrencilerin katkıları çok büyük. Öğrencilerimize, kulüp başkanlarına ve de kulüp danışman hocalarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış konuşmasının ardından SKS Şube Müdürü Mahmut Türkoğlu tarafından bir sunum gerçekleştirildi. “Kulüpler nasıl kurulur? Amaçları nedir? Etkinlik nasıl düzenlenir? Afiş nasıl hazırlanır? Etkinlik mekan rezervasyonu nasıl yapılır?” gibi konularda, kulüplerin işleyişiyle alakalı detaylı bir sunum gerçekleştirildikten sonra soru cevap bölümüne geçildi.

Öğrenci kulüpleri ve danışman hocalar tarafından yöneltilen sorular, Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Korkut, SKS Daire Başkanı İshak Arslan ve Mahmut Türkoğlu tarafından cevaplandı ve toplantı sona erdi.

HIZLI ERİŞİM