"Uluslararası 6. MarmaRun Boğaz’da Koşuyoruz" Etkinliğine Büyük İlgi

Mezunlar Ofisi Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ‘Uluslararası 6.MarmaRun Boğaz’da Koşuyoruz’ etkinliği 26 Mayıs Pazar günü gerçekleşti. 1000’in üzerinde sporcunun çıkış yaptığı koşuda Rektör Yrd. Prof. Dr. Mustafa Çelen, Mezunlar Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Bülent Yılmaz, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Taner Aksu, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Yorulmazlar, Dekan Yardımcıları Doç.Dr. Sinan Bozkurt ve Dr. Öğr. Üyesi Serap Mungan Ay,  Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Korkut Ulucan, Atatürk Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet İnan,  Sağlık Kültür Daire Başkanı İshak Aslan, Beykoz İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Fatih Korkulu yarış startına eşlik ettiler. 5k ve 10k koşusu, Anadoluhisarı Küçüksu Kasrı önünden 08:00’de başladı. Katılımcılar, Çubuklu İskelesi'nden dönüp başlangıç noktasında koşuyu tamamladı.

Yarışmada uluslararası 10k kadında birinci, ikinci ve üçüncü olanlar ödüllerini Rektör Yrd. Prof. Dr. Mustafa Çelen’den; 10k erkeklerde birinci, ikinci ve üçüncü olanlar ise ödül ve madalyalarını Mezunlar Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Bülent Yılmaz’dan aldılar.

Beykoz Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Herkes İçin Spor (HİS) Federasyonu destekleri ile gerçekleşen organizasyonda 5k ve 10k koşusu dışında çeşitli aktiviteler ile ayak tenisi, dart, badminton, bowling, golf gibi sportif etkinlikler de düzenlendi.

Mezunlar Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Bülent Yılmaz yaptığı açıklamada bu seneki yarışma sloganlarının “Üniversite Gençliği Koşuyor” şeklinde olduğunu ve bu çerçevede start alan 1000 yarışmacının 600’ünün üniversite öğrencisi olduğunu ifade etti. Üç kuşağın aynı anda koştuğu organizasyon renkli görüntülerle devam edip ödüllerin dağıtılması ile sona erdi.

 

 

HIZLI ERİŞİM