Teknoloji Fakültesi Mezuniyet Töreni

Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonunda, 20 Haziran perşembe günü gerçekleşen törenin açılış konuşmasını Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Erdal yaptı. Prof. Dr. Erdal mezuniyetleri dolayısıyla öğrencileri tebrik ederken mezuniyet töreninde çok büyük bir aile olarak bir araya gelen velilere de verdikleri destek, gösterdikleri özveri için teşekkür etti. Prof. Dr. Erdal, yeni mezunlara meslek hayatlarında başarılar dileyerek konuşmasını sonlandırdı.

Törende konuşma yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt, ülkemizin başlattığı milli teknoloji hamlesinin önemi hakkında konuştu. Yüksek katma değerli teknoloji ürünlerinin geliştirilmesi ve üretimi konusunda Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi mezunlarına büyük rol düştüğünü vurguladı.

Teknoloji Fakültesi 2019 mezunları adına Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi Bilgehan Kökel konuştu. Hayatı daha güzel hale getirmek ve ülkemize faydalı bireyler olmak için yeni fikirler üretip çaba sarf edeceklerini vurgulayan Kökel, fakülte öğretim üyelerine verdikleri emek, gösterdikleri anlayış için teşekkür etti.

Elektrik Elektronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, Tekstil Mühendisliği bölümlerinden derece ile mezun olan öğrencilere ödülleri bölüm hocaları tarafından verildi.

Tören, öğrencilerin topluca mühendislik andını okuması ve kep atması ile sona erdi.

 

 

HIZLI ERİŞİM