Şehir Üniversitesi'ndeki İdari Personel Artık Marmara’lı

İstanbul Şehir Üniversitesi'ndeki idari personelin üniversitemize katılımı nedeniyle bir tören düzenlendi.

İbrahim Üzümcü Konferans Salonu’nda düzenlenen törende açılış konuşmasını yapan, Üniversite Genel Sekreteri Dr. Murat Arısal ‘’Özlük haklarınızın kaybolmaması için hassasiyetle çalıştık. Marmara Üniversitesi gibi büyük ve köklü bir ailenin mensubu oluyorsunuz. Bu aileye hizmet edeceksiniz. Hoş geldiniz ‘’ dedi.

Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kurt , görevlerine yeni başlayacak personele hitaben, ‘’İlk görev günümde sizlerle burada toplanmaktan dolayı çok mutluluk duyuyorum. Sizinle böyle güzel bir olayın başlangıcında olmak beni çok mutlu etti. İnşallah hem sizler, hem de üniversitemiz adına hayırlara vesile olacak bir adımdır’’ şeklinde konuştu.