Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Coşkusu

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu mezuniyet töreni 16.06.2015 tarihinde Ord.Prof.Dr. Reşat Kaynar salonunda gerçekleştirildi. İki Bölüm ve altı programla Eğitim Öğretim faaliyetlerini sürdüren Yüksekokulumuzun Okul Birincisi, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Program Birincisi Korkut Furkan Şahin oldu. Birer plaket ile ödüllendirilen diğer Program Birincilerimiz Diş Protez Teknolojisi Program Birincisi Yaşar Çankaya, Anestezi Program Birincisi Şebnem Erbasan, İlk ve Acil Yardım Program Birincisi Gaye Anıl, Patoloji Laboratuvar Teknikleri Program Birincisi Elif Çelik ile Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Program Birincisi Merve Karaca oldu.

Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Nusret ERDOĞAN mezunlara hitaben yapmış olduğu konuşmasında; "Tıbbi Tekniker olarak mesleğinizin gereğini geleneklerini onurla ve yürekten uygulayın, hastalarınıza saygı duyun, sırlarını koruyun, etik değerlere sahip çıkın, sorumluluğunuzu bilerek dürüst ve güvenilir birer birey olun." dedi.

Tören, mezun olan öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından kep atma merasimi ile sona erdi.