MÜTEKS, 16 Aralık’ta İlk Sanal Teknik Gezisini Gerçekleştirecek

Marmara Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Kulübü (MÜTEKS), rutinde gerçekleştirdikleri teknik gezilerini pandemi sürecinde sanal ortamda organize etmeye karar verdi. Kontenjan sınırının da ortadan kalktığı sanal gezilerinin ilki 16 Aralık’ta sosyal medya platformu üzerinden canlı yayın ile yapılacak.

MÜTEKS Teknik Gezi Komitesinin fikri doğrultusunda yapılan çalışmalar ve araştırmalar sonucunda sanal gezinin Inditex onaylı bir örme fabrikası olan Akdoğanlar Tekstil Makina San. ve Tic. Ltd. Şti.’ye düzenlenmesi yönünde karar alındı.

Gezide; özellikle tekstil mühendisliği öğrencilerine ve katılmak isteyen herkese fabrikanın işleyişi hakkında bilgi vererek fabrika bünyesindeki makineleri göstermek amaçlandı. 

Gezi, Covid-19 tedbirlerine uyularak, Teknik Gezi Komitesi üyelerinden Emre Doğan ve Mustafa Kemal Çam, MÜTEKS başkanı Eren Kasapoğlu ve başkan yardımcısı Melike Şevval Kınalı eşliğinde gerçekleştirilecek. Fabrikayı tanıtacak yetkili ise Akdoğanlar Tekstil Genel Müdürü Ercan Toprak olacak.

HIZLI ERİŞİM