Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyelerinin Proje Başarısı

T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinin yürüteceği ‘‘Hidrojen Enerji Sistemleri Araştırma Laboratuvarı Kurulumu’’ isimli proje 2024 yılı yatırım programına alınarak kabul edildi.

Proje kapsamında Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği bölümünde kurulacak olan Hidrojen Enerji Sistemleri Araştırma Laboratuvarı'nda yeşil hidrojen üretimine yönelik AR-GE ve ÜR-GE çalışmalarının yapılması  amaçlanmaktadır.

Projenin yürütücülüğünü Mühendislik Fakültesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. Atıf Koca, Proje Araştırmacıları Doç. Dr. Neslihan Alemdar Yayla, Doç. Dr. Y. Andelib Aydın, Doç. Dr. Özge Kerkez Kuyumcu, Dr. Öğr. Üyesi Müge Sennaroğlu Bostan, Öğr. Gör. Nuray Yerli Soylu, Arş. Gör. Dr. Didem Aycan ve Arş. Gör. Özlem Budak oldu.

Öğretim Üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.