Minikler Göztepe Yerleşkesinde Fidan Dikti

Marmara Üniversitesi Mezunlar ve Mensupları Derneği (MÜMDER) tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak organize edilen anaokulu öğrencileri adına fidan dikimi etkinliği Göztepe Yerleşkesinde 1 Haziran 2022’de gerçekleştirildi.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Korkut’un katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklara bu yaşta fidan dikiminin önemini göstermekten duyduğu mutluluğu ifade eden Rektör Prof. Dr. Kurt “Bu fidanlar bu değerli çocukların hayalleriyle büyüyecek. Arzu ediyoruz ki büyüdüklerinde Marmara’da eğitim görecekler. Üniversitede en önemli şey mezunları tarafından aidiyet ile benimsenmeleridir. Bu nedenle MÜMDER’e iş birlikleri için çok teşekkür ediyor ve ortak çalışmalarımızın devamını diliyoruz” dedi.

Projenin uzun vadeli olduğunu ve hatıra ormanı mantığıyla organize edildiğini söyleyen MÜMDER Başkanı Engin Genç Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt’un da izniyle fidan sahibi çocukların ağaçlarını ilerleyen yıllarda da ziyaret edebileceğini belirtti.

HIZLI ERİŞİM