Marmara Üniversitesi’nden İdari Personele İngilizce Eğitimi Verildi

Marmara Üniversitesi idari personelinin kişisel gelişimine katkı sunmak amacıyla Personel Daire Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim Koordinatörlüğü ve Yabancı Diller Yüksekokulu iş birliğiyle, isteğe bağlı olarak talepte bulunan 655 personelimize ücretsiz İngilizce eğitimi verildi.  Oldukça ilgi gören eğitimin sonunda 645 idari personel sınava girmeye hak kazandı.

Üniversite idari personelinin motivasyonunu ve çalışma azmini arttırmak amacıyla verilen eğitimin sonunda, pandemi dönemini verimli kullanmak, yabancı dil bilen personel sayısını arttırmak ve iş gücü kalitesini yükseltmek hedeflendi.

22 Mart 2021 tarihinde başlayan ve toplamda 14 hafta süren eğitimin ders içerikleri haftalık olarak video kaydı şeklinde sunuldu.

Eğitim sürecinden sonra kazanımları ölçmek amacıyla 9 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirilen A1 Temel Seviye İngilizce Eğitimi online sınavında başarılı olan personelimiz “İngilizce A1 Seviyesi Sertifikası” almaya hak kazandı.