Marmara Üniversitesi'nde Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı

Marmara Üniversitesi, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının ilk gününde öğrencilerini orkestra ile karşıladı.

Uzun bir aradan sonra üniversitelerine kavuşmanın heyecanını yaşayan öğrenciler Marmara Üniversitesi Türk Müziği Topluluğu’nun müzikleriyle okula keyifli bir başlangıç yaptı.

Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kurt, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Korkut, Genel Sekreter Dr. Murat Arısal ve Genel Sekreter Yardımcıları Fatma Şengül ve Hasan Şahin canlı müzik dinletisinin yapıldığı giriş kapısında öğrencilere hoş geldiniz diyerek karşıladı.

Karşılama sonrası fakülteleri gezen Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Kurt öğrencileri ve akademisyenleri ilk ders gününde ziyaret ederek onlara başarılar diledi.