Marmara Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri Devam Ediyor

Marmara Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri 27 Temmuz’da Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi Ömer Halisdemir Spor Salonu’nda başladı. Üç gün sürecek etkinliğin amacı üniversite tercihlerini yapacak olan aday öğrencileri üniversite hakkında detaylı olarak bilgilendirmek. Lisans ve önlisans programlarının müfredatları, üniversitedeki yerleşkeler, sosyal ve kültürel faaliyetler, spor olanakları, yurt ve yemek olanakları gibi konular hakkında en kapsamlı bilgilerin sunulduğu etkinlik 29 Temmuz Cuma günü sona erecek.

Etkinliğin ilk gününde fakülte ve yüksekokul stantlarını ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt, etkinliğe katılan aday öğrenciler ve aileleri ile bir araya gelerek sohbet etti.

İlk gününde adaylardan yoğun ilgi gören etkinlik kapsamında, fakülte ve yüksekokullardan öğretim üyeleri kendilerine ayrılan alanlarda bulunarak, aday öğrenciler ve ailelerle yüz yüze görüşüyor ve Marmara Üniversitesi’nin lisans ve önlisans programları hakkında bilgi veriyor. Ayrıca yurtlar, kulüpler, uluslararası değişim programları, öğrenci işleri, kariyer olanakları, kütüphane sistemi ve engelsiz üniversite hakkındaki soruları cevaplamak üzere ilgili idari birim temsilcileri de etkinlikte yer alıyor.

Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi’ndeki Tercih ve Tanıtım Günleri 27-28-29 Temmuz tarihlerinde 09.00-16.30 saatleri arasında önceden bir kayıt veya randevu olmaksızın ziyaret edilebiliyor.

HIZLI ERİŞİM