Marmara Üniversitesi Tanıtım Günlerinde Aday Öğrencileri Ağırladı

YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından Marmara Üniversitesi Tanıtım Günleri 29-30-31 Temmuz 2024 tarihlerinde Göztepe Yerleşkesi Ömer Halisdemir Spor Salonu’nda gerçekleşti.

Marmara Üniversitesi bünyesinde bulunan 21 Fakülte ve 4 Meslek Yüksekokulunun nitelikli öğrenciler tarafından tercih edilmesinin sağlanması amacıyla gerçekleştiren tanıtım etkinliği, Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü ve Sağlık ve Kültür Spor Daire Başkanlığının ortak organizasyonu ile gerçekleşti.

Tüm akademik birimlerin ve idari birimlerin açmış olduğu stantları ziyaret ederek fakülte ve yüksekokulların eğitim içeriklerinden akademisyen niteliklerine, yerleşkelerin sosyal yaşam koşullarından barınma olanaklarına kadar birçok detaya dair bilgi alan aday öğrenciler, Marmara Üniversitesi’nin yerleşkelerini de de gezme fırsatı buldular.

Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kurt, fakülte ve yüksekokul stantlarına ziyarette bulunarak görevli akademisyenler, idari personeller, etkinliğe katılan aday öğrenciler ve aileleri ile bir araya geldi.

HIZLI ERİŞİM