Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kurt’tan Anlamlı Ziyaret

Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kurt 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Validebağ Öğretmenler Huzurevi’ni ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt ve beraberindeki heyeti karşılayan emekli öğretmenler duygulu dakikalar yaşadı. Ziyaret programı esnasında emekli öğretmenlerin mesleki tecrübelerini dinleyen Prof. Dr. Mustafa Kurt, emekli öğretmenlere çiçek takdim ederek, öğretmenler gününü kutladı.

Prof. Dr. Mustafa Kurt konuşmasında, "Hepiniz birer sabır, cesaret ve sevgi timsalisiniz, ne mutlu ki bu memleket için hayırlı evlatlar yetiştirdiniz. Hepinize çok minnettarız. Engin görüşlerinizi gençlere aktarmak için sizinle yapacağımız görüşmeleri çekip film olarak öğrencilerimize de izleteceğiz. Hepiniz eli öpülesi ve çok değerlisiniz" dedi. Türk Sanat Müziği konserinin de yer aldığı ziyaret programı hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.