Marmara Üniversitesi Öğrencilerinden “Köy Okuluna Yardıma Var mısın?” Projesi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Marmara Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nuran Akyurt danışmanlığında “Köy Okuluna Yardıma Var mısın?” projesi gerçekleştirildi. Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında hazırlanan projede Şanlıurfa Bozova Pınar İlkokulu–Ortaokulu’nda eğitimini sürdürmekte olan 450 öğrencinin ortak kullanımı için çok amaçlı salon oluşturuldu.

Projede gönüllü olan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı 1. Sınıf öğrencileri Zehra Bahtiyar, Özgür Mercan, Gözde Taraf, Şira Sarıkaya, Ayşe Soytemiz, Özge Arslan ve Sinem Atasoy tarafından toplanan kitap, spor, satranç ve hobi malzemeleri ders dışı öğretim faaliyetlerinde kullanılmak üzere kargoyla okula ulaştırıldı.