Marmara Üniversitesi Müzik Topluluğu Çimen Sahnede Konser Verdi

Marmara Üniversitesi Müzik Topluluğu, 2 Haziran 2022’de Göztepe Yerleşkesi’nde kurulan Çimen Sahne’de, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Marmara Kültür, Sanat ve Spor Festivali’ kapsamında bir konser verdi.

Prof. Dr. Mustafa Uslu'nun şefliğinde gerçekleştirilen konsere Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Korkut ve Genel Sekreter Dr. Öğretim Üyesi Murat Arısal dinleyici olarak katıldı.  Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sebahat Deniz, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Kübra Elçioğlu, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Erdal, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. İclal Atila ve Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ahmet Talat İnan’ın da aralarında bulunduğu akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci konsere eşlik etti.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt’un, Prof. Dr. Mustafa Uslu’ya festival boyunca verdiği konserler için teşekkürlerini sunmasının ardından etkinlik sona erdi.