Marmara Üniversitesi Mezunları İftar Yemeği

Üniversitemizin mezun ve mensuplarıyla, Üniversitemiz Rektörü Erol Özvar’ın da katıldığı iftar yemeği 24 Mayıs’ta düzenlendi.

Rektörümüz Erol Özvar, Üniversitemizin mezun ve mensupları arasında dayanışma ve işbirliğini arttırmak için faaliyet gösteren dernek ve vakıf temsilcileri ile biraraya geldi. Yemekte üniversitemizin mezunlarına yönelik geliştirdiği yeni projeler de paylaşıldı.

Yemeğe; Marmara Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Akgiray ve Prof. Dr. Mustafa Kurt, Marmara Üniversitesi Genel Sekreteri Murat Arısal, Nihad Sayar Vakfı’ndan Doğan Argun, İstanbul Yüksek Ticaret ve Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunları Derneği’nden Mustafa Karsavuran ve İstanbul Bölge Başkanı Ömer Faruk Gürpınar, Marmara Üniversitesi Mezun ve Mensupları Derneği’nden Adem Ceylan, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mezunları ve Araştırmaları Derneği’nden Bekir Biçkin, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezunları Derneği’nden Yrd. Doç. Dr. Ural Verimli, Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Öğrenim Mezunları Derneği’nden Kamil Erdem, Marmara İletişim Mezunları Derneği’nden Hüseyin Irmak, Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu Mezun ve Mensupları Derneği’nden Recep Acar, Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği’nden Güniz Küçükgüzel, Marmara Mezun Dernekleri Federasyon Başkan Yardımcısı Saffet Açıkgöz,  Marmara Mezunlar Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Bülent Yılmaz katıldı.

 

HIZLI ERİŞİM