Marmara Üniversitesi Kültür, Spor ve Sanat Festivali'24 Başladı

Marmara Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Marmara Kültür, Sanat ve Spor Festivali’nin açılış töreni 27 Mayıs Pazartesi günü Göztepe Yerleşkesi 125. Yıl Açık Amfisinde gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Mustafa Uslu yönetimindeki Marmara Üniversitesi Türk Müziği Topluluğu’nun Müzik dinletisiyle başlayan etkinlik, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Halk Dansları Topluluğu’nun gösterisi ile devam etti.

Bilime, kültüre, sanata ve spora dair birbirinden farklı etkinliklerin yer alacağı festivalin açılış konuşmasını Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kurt yaptı.

Rektör Prof. Dr. Kurt konuşmasında, “Bu günler özellikle üniversitelerde öğrenciler akademisyenler ve idari personelle buluşma günleri oluyor. Öğrencilerimizin personelimizin kabiliyetleri, ürettikleri, marifetlerini hep birlikte bu festivaller boyunca görüyoruz. Onları tebrik ediyoruz.” dedi.

Marmara Kültür, Sanat ve Spor Festivali, 31 Mayıs’a kadar devam edecek.