Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Öğrencileri Önlük Giyme Töreni Gerçekleştirildi

Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Dönemi Akademik Kurul Toplantısı ve Önlük Giyme Töreni 29 Aralık’ta Diş Hekimliği Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasemin Özkan’ın açılış konuşması ile başlayan toplantı, Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kurt’un üniversitenin genel değerlendirmesini içeren sunumu ile devam etti. Marmara Üniversitesi’nin ‘Araştırma Üniversitesi’ unvanı almasından dolayı gurur duyduğunu ifade eden Prof. Dr. Kurt, bu unvanın gerektirdiği üzere üniversitenin nitelikli akademik yayın ve projelerinin artırılması hedefini akademisyenlerle paylaştı. Rektörün konuşmasının ardından, Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerine Rektör ve Fakülte Öğretim Üyeleri tarafından önlükleri takdim edildi.

Törenin sonunda etkinliğin gerçekleştiği konferans salonuna Covid-19 salgını nedeniyle hayatını kaybeden Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğr. Gör. Dr. Nuri Sertaç Sırma’nın adı verildi.

HIZLI ERİŞİM