MARKAM Tarafından “Geleceğimin Sorumluluğu Yaşama Sanatı Proje Tasarım Yarışması ve İlham Verenler Ödül Töreni” Düzenlendi

Marmara Üniversitesi Kariyer Merkezi (MARKAM) ve Gençler İçin İyilik Derneği’nin birlikte düzenledikleri “Geleceğimin Sorumluluğu Yaşama Sanatı Proje Tasarım Yarışması ve İlham Verenler Ödül Töreni” yoğun katılım ile gerçekleşti. Göztepe Yerleşkesi Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonu’nda 15 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirilen etkinliğe, akademik ve idari personel ile öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Birbirinden ünlü isimlerin katıldığı etkinliğin açılış konuşmaları, MARKAM Koordinatörü Prof. Dr. Berat Bir, Gençler İçin İyilik Derneği Başkanı Ayşen Laçinel ve ünlü tiyatro oyuncusu Tamer Levent tarafından yapıldı.

Bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri yarışma hakkında detaylı açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Berat Bir, bu yarışma ile gençlerin geleceklerine ışık olmak istediklerini belirtti. MARKAM’ın kuruluş amacından bahseden Prof. Dr. Bir, “Öğrencilerimizin geleceği için çalışıyoruz, onlara rehberlik etmek, yanlarında olmak için varız” dedi ve etkinliğin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarak sözlerine son verdi.

Gençler İçin İyilik Derneği Başkanı Ayşen Laçinel ise, “Bu derneği, güçlükleri yenmek için kurduk. Karanlıkları aydınlığa çıkarmak için birlikte olmak yetiyor” dedi. Kuruluş amaçlarının gençleri iş dünyasına, kısacası hayata hazırlamak olduğunun altını çizen Laçinel, “Gençlerin her türlü ihtiyacını karşılamak, okumalarını sağlamak için kuruldu bu dernek. Aynı zamanda onları iş dünyasına hazırlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından “Gençler ve Yetenek Keşfi” konulu panele geçildi. Panelin moderatörlüğünü Ayşen Laçinel üstlenirken, panelistler ise şef Bedri Usta, gazeteci Mücahit Topçu, komedyen Hasan Can Kaya, şef Batuhan Öner ve kameraman Hilmi Yaşa oldu. Dinleyicilerden gelen soruların ardından panel, ödül takdimi ve fotoğraf çekimi ile son buldu.

HIZLI ERİŞİM