“MARKAM 2023 Kariyer Fuarı” Düzenlendi

Marmara Üniversitesi Kariyer Merkezi (MARKAM) tarafından, “Kariyer Merkezi 2023 Kariyer Fuarı” düzenlendi. Kariyer Fuarı 3 gün sürerken, 5 Aralık tarihinde Göztepe Yerleşkesi Ömer Halis Demir Spor Salonu’nda, 6 Aralık tarihinde Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi Mühendislik Fakültesi M1 Binası’nda, 7 Aralık tarihinde ise Mehmet Genç Külliyesi Yemekhane girişinde düzenlendi.

Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen fuara toplamda 36 firma katılırken, öğrenciler bu firmalarla birebir tanışma fırsatı buldu. Yılda 2 defa düzenlenen fuarın amacı hem firmaların kendilerini öğrencilere tanıtması hem de staj veya yarı zamanlı iş fırsatı elde etmek isteyen öğrencileri bu firmalarla buluşturup imkanlarından yararlanmalarını sağlamak. Marmara Üniversitesi mezunu firma yöneticilerinin de katıldığı fuarda deneyimlerini öğrencilerle paylaşması, kariyer planlaması yapmalarında önemli rol oynuyor. Fuara, öğrenciler ve aileler tarafından yoğun ilgi gösterildi.