Kariyer Merkezi 2021-2022 Güz Dönemi Etkinlikleri

Kariyer Merkezi Koordinatörlüğü (MARKAM) 2021-2022 Güz Döneminde üniversitemiz öğrenci ve mezunlarının akademik, profesyonel ve kişisel gelişimlerine yönelik çeşitli seminerler düzenlendi. Covid-19 pandemi tedbirleri dikkate alınarak gerçekleştirilen etkinliklere farklı bölümlerden pek çok öğrencimiz ve mezunumuz katıldı.

Geniş bir yelpazede planlanan ve “Almanya’da Hemşirelik Kariyeri için Aradığımız Değer Siz misiniz? Online Sunum Serisi”, “Doğru Kariyerin Püf Noktaları”, “Kariyer Adımları” “Almanya’da İşe Yerleştirme & Çalışma Online Seminer”, “Almanya’da Mühendis Olarak İşe Yerleştirme & Çalışma”, “Almanya’da Tıpta Uzmanlık ve Hekim Olarak Çalışma & Hemşirelik veya Sağlık Çalışanı İşe Yerleştirme ve Çalışma”, “YES! We are Genius – Dahiyane Fikirlere Çözümler”, “Fulbright Türkiye Meslek Yüksekokulu Öğrenim Bursu & ABD'de Eğitim” başlıklarıyla, çeşitli konularda gerçekleştirilen etkinliklerde öğrencilerimizin kariyer gelişimleri konusundaki farkındalıklarının artırılması hedeflendi.

Kariyer Merkezi Koordinatörlüğü, Marmara Üniversitesi öğrencilerinin kariyer planlarını desteklemek üzere planladığı çalışmalarına hız kesmeden devam edecek.

Kariyer Merkezi Koordinatörlüğü’nün düzenlediği etkinlikler hakkında detaylı bilgi için https://kariyermerkezi.marmara.edu.tr/ sayfası ziyaret edilebilir.

 

HIZLI ERİŞİM