Kalp Sağlığı için Yola Devam!

Etkinliğin açılış konuşması, HİPAM Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Akıcı tarafından yapıldı. Türk Kalp Vakfı (TKV) Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Güven, konuşmasında projeyi heyecanla desteklemeye devam ettiklerini dile getirdi. Koşu Antrenörü Mehmet Çetin “Sağlık için hareket et!” sloganına vurgu yaptı. Genç yaşta yapılan sporun ilerleyen yıllarda sağladığı avantajları üzerinde durarak; gençlere, spor yaparak kendilerine yatırım yapmalarını tavsiye etti. Etkinliğe, Bisikletliler Derneği Başkanı Murat Suyabatmaz da katıldı. Öğrenci kulüplerinin organize ettiği etkinlik, açılan standlarda öğrencilerin sağlık verilerinin ölçülmesi ve katılım gösteren öğrenciler arasında yapılan hediye çekilişi ile sonlandı. Proje kapsamında sağlık veri ölçüm ve değerlendirmesi Kalp Haftası etkinlik programı boyunca sürdü.