İşletme Fakültesi 6. Örgütsel Davranış Kongresi'nde Temsil Edildi

Kongrenin “Örgütsel Davranış Alanında Yeni/Yinelenen Tartışmalar” başlıklı açılış konuşması, Danışma Kurulu Başkanı, İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İnci Erdem tarafından gerçekleştirildi. Kongrede 2 gün süren oturumlarda, 77 üniversiteden, 250’nin üzerinde katılımcı ile 98 bildiri sunumu gerçekleştirildi. İşletme Fakültesi öğretim üyeleri ve lisansüstü öğrencileri ise 8 bildiri ile kongreye en fazla bildiri ile katılan üniversitelerin başında yer aldı. İşletme Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. İnci Erdem, Prof. Dr. Deniz Elber Börü, Prof. Dr. Göksel Ataman ile İngilizce İşletme Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. E. Serra Yurtkoru, Prof. Dr. Güler İslamoğlu, Doç. Dr. Seçil Bal Taştan'ın yanı sıra, lisansüstü öğrencileri tarafından hazırlanan bildirilerin sunulduğu kongreye, fakültenin öğretim üyeleri ve lisansüstü öğrencileri de katıldı.

Kongrenin son gününde, Örgütsel Davranış Kongresi Danışma Kurulu üyelerinden İşletme Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. İnci Erdem, Prof. Dr. Deniz Elber Börü ve Prof. Dr. Güler İslamoğlu’na teşekkür belgeleri takdim edildi. Kongrenin kapanış oturumunda, Kongre Dönem Başkanı, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, kongreye ilişkin istatistiki bilgiler ile birlikte kapanış konuşmasını gerçekleştirerek, gelecek sene kongreyi düzenleyecek olan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’ne mazbatasını devretti.

Öğretim üyelerimizi ve lisansüstü öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.