İlahiyat Fakültesi 61. Dönem Mezuniyet Töreni Yapıldı

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet töreni 6 Temmuz Cumartesi günü Çamlıca Camii 1071 Kongre ve Etkinlik Salonu’nda düzenlenen törenle gerçekleşti.

Mezunlarımızın ve ailelerinin diploma heyecanına Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt, dekan ve dekan yardımcıları ve öğretim üyelerimiz de eşlik ettiler.

Törende konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt, “2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimizde sizlerle birlikte olmanın sevincini, heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Mezuniyet törenimize katılımınızdan dolayı şükranlarımı sunuyorum. Marmara İlahiyat başlı başına bir ekol ve sağlam bir gelenek sistemi ihtiva eden bir kültür havzasıdır. Marmara ilahiyat, ilahiyat tercihlerinin ilklerindendir. Dolayısıyla MÜİF’li olma geleneğinin nüvesini taşıyan sizler, bu sorumlulukla iş hayatına atılma sürecine, özgüvenle ve emin adımlarla başlamış olacaksınız.” dedi.

Öğrencilerin ailelerine de seslenen Rektör Kurt, “Evlatlarınızı, sahasında öncü bir üniversiteden mezun etmenin heyecanıyla, gururla uğurlarken, sevgili öğrencilerimizle ne kadar iftihar etseniz azdır! Bu kutlu günümüze değerli katılımlarınız için sizlere içtenlikle teşekkürlerimi sunuyor ve böylesi hayırlı evlatlar yetiştirdiğiniz için, her birinizi canı gönülden tebrik ediyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı.

Mezuniyet tüm katılımcıların eşlik ettiği dua ile sona erdi.

Marmara Üniversitesi ailesi olarak, tüm mezunlarımıza sağlıklı, mutlu ve başarılı bir gelecek dileriz.

 

HIZLI ERİŞİM