İktisat Fakültesi Öğretim Üyelerine ve Araştırmacılarına Tübitak Proje Eğitimi Verildi

“Sosyal Bilimler Projelerinde Marmara da Var” seminer serisinin ikincisi İktisat Fakültesi öğretim üyeleri ve araştırmacılarının katılımıyla gerçekleştirildi. 

Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyonu (BAPKO) ve Akademik Gelişim Birimi Koordinatörlüğü tarafından organize edilen “Sosyal Bilimler Projelerinde Marmara da Var” semineri, Nano Teknoloji ve Biyomalzemeler Uygulama ve Araştırma Merkezi (NBUAM) Müdürü Doç. Dr. Oğuzhan Gündüz ile Müdür Yardımcısı Doktor Öğretim Üyesi Mustafa Şengör tarafından verildi.

Seminerler serisi, sosyal bilimler alanında üniversitemiz öğretim üyeleri ve araştırmacılarının araştırma projeleri geliştirmesini teşvik etmek ve desteklemek amacıyla düzenleniyor. 9 Temmuz günü gerçekleştirilen webinar kapsamında, Tübitak proje başvuru sistemi tanıtılarak bilimsel proje hazırlama aşamaları ve proje yazımı ile ilgili detaylı bilgi verildi. 

Webinarın düzenlenmesinde katkıda bulunan ve emeği geçen değerli hocalarımız, İktisat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Özkan Zülfüoğlu ve seminere büyük ilgi ve katılım gösteren İktisat Fakültesi öğretim üyeleri ve araştırmacılarına teşekkür ederiz.

HIZLI ERİŞİM