"Her Kapıya Bir Kap Su Bir Kap Yemek Konsun Dünya İyilikle Dolsun" Konulu Sosyal Sorumluluk Projesi Gerçekleştirildi

Marmara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Basım Teknolojileri Kulübü, 2-5 Nisan 2021 tarihlerinde "Her Kapıya Bir Kap Su Bir Kap Yemek Konsun Dünya İyilikle Dolsun" adlı sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi. 

Sokak hayvanlarının haklarını savunmak, onların yaşam hakkının anlam ve önemini vurgulamak, için düzenlen paylaşılan ortak çevredeki ortak yaşamın farkındalığını arttırmak oldukça önemlidir. Dünyada da bu farkındalığı arttırmak ve sokak hayvanlarına gereken değerin verilmesini sağlamak adına 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları günü olarak kutlanmaktadır. Bir gün değil her gün sevmek, korumak ve yaşama hakkına saygı duymak gerekir. Sokaklarda içecek su bulamayan sokak hayvanları için özellikle hava sıcaklığının çok değişken olduğu bu günlerde sokak başlarına, evlerimizin kapısının önüne ve parklara bir kap su bırakmak insanlar için bir iyilik yapmanın da ötesinde sorumluluktur. Su doldurulan her bir kap, susuzluğu giderilen her bir sokak hayvanı yaşadığımız çevreyi güzelleştirmek ve yaşayan türler arasındaki adaleti sağlamak için atılacak önemli adımlardır.

Bize emanet olan hayvan dostlarımız için kapımızın önüne bir kap yemek ve su koymayı unutmayalım. "Sevgi ve yaşam paylaştıkça güzeldir."

 

HIZLI ERİŞİM