Galatasaray Spor Kulübü Başkanı’ndan Rektörümüze Ziyaret

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Kurt’u 26 Haziran Çarşamba günü makamında ziyaret etti.

Göztepe Yerleşkesi Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Galatasaray Spor Kulübü ve Marmara Üniversitesi arasında yapılabilecek sportif faaliyetler ve iş birliği hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt ve Başkan Dursun Aydın Özbek karşılıklı teşekkürlerini sundular.

Ziyarette, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Yüce, Fatih Süleyman Demircan, Galatasaray Spor Kulübü Şube Müdürü ve Marmara Üniversitesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. Semih Yılmaz ve Marmara Üniversitesi Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ayhan Etyemez de hazır bulundu.