Firmalara Tekstil Uygulamaları (Nonwoven) Eğitimi

Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Tekstil Mühendisliği Bölümünde bulunan İstanbul Tekstil Araştırmaları AR-GE ve İnovasyon Merkezi (İTAM) ve Avrupa Birliği fonları ile kurulan Denizli'de Teknik Tekstile Dönüşüm projesi (DTTD) iş birliğinde, Denizli’de bulunan KOBİ niteliğinde firma temsilcilerine “Teknik Tekstil Uygulamaları için Dokusuz Yüzey Teknolojileri” eğitimi 26-27 Kasım 2021 tarihlerinde Doç. Dr. Mustafa Sabri Özen ve Doç. Dr. Erhan Sancak tarafından gerçekleştirildi.

Eğitim süresince firma temsilcilerine ‘Dokusuz Tekstil’ yüzeyi üretim teknolojilerinin tanıtımının yanı sıra İTAM bünyesinde bulunan sanayi ölçekli iğneleme hattında ‘Dokusuz Tekstil’ yüzey üretiminin temelleri ve kuralları hakkında uygulamalı bilgi aktarımı yapıldı. Ayrıca firmalar ile iş birlikleri hakkında bilgiler verildi ve proje bazlı görüşmeler gerçekleştirildi.