Farklılıkla Öğrenme Semineri

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Güven Erdil ile Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nden Yrd.Doç.Dr. Sinan Bozkurt’un konuşmacı ve eğitimci olduğu seminerin konuğu; Mainz Üniversitesi Spor Bilimleri Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Wolfgang Schöllhorn olacak. Hamburg Üniversitesi Spor Bilimleri Yüksek Lisans ve Alman Futbol Federasyonu UEFA-A Lisans sahibi Hüseyin Akın’ın da konuşmacı ve eğitimci olarak yer alacağı seminerde spor branşlarına özgü uygulamalı sunumlar yapılacaktır.

10-11 Aralık 2015 tarihlerinde yapılacak olan seminere tüm öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz davetlidir.

Farklılıkla Öğrenme (Differential Learning) uygulamalı seminer ve program akışı: 10 Aralık 2015, Perşembe 1. Blok: Farklılıkla Öğrenme Teorisi (Saat 09.30-10.15) 2. Blok: Atletizm (Saat 10.15-11.45) 3. Blok: Futbol (Saat 12.00-13.30) 11 Aralık 2015, Cuma 1. Blok: Voleybol (Saat 10.00-11.30) 2. Blok: Basketbol (Saat 12.00-13.30) Konuşmacı ve Eğitimciler: Prof. Dr. Wolfgang Schöllhorn (Mainz Üniversitesi Spor Bilimleri Ana Bilim Dalı Başkanı) Prof. Dr. N. Güven Erdil (Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Anabilim Dalı Başkanı) Yrd. Doç. Dr. Sinan Bozkurt (Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü) Hüseyin Akın (Hamburg Üniversitesi Spor Bilimleri Yüksek Lisans ve Alman Futbol Federasyonu UEFA-A Lisans sahibi - çalışma alanı: sporda yetenek eğitimi)