Eczacılık Öğrencileri Birliği TWINNET - 2019’da Hırvat Meslektaşlarını Ağırladı

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Bedia Kaymakçıoğlu’nun açılış konuşması ile başlayan eğitim programında sırasıyla Altınbaş Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Buket Aksu, Abdi İbrahim İlaç’tan Udaya Kumar Dude, Abbot’tan Ecz. Ufuk Kır sunumlarını gerçekleştirdiler. EPSA Trainer’ı Ebru Kuruldak önderliğinde “İletişim” konulu training verildi. Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmakognozi Anabilim Dalı tarafından düzenlenen “Tıbbi Çay Hazırlama Workshop’u” ile ilk gün eğitimi tamamlandı.

Eğitim programının ikinci gününde, Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Feyza Arıcıoğlu ve Novartis Onkoloji Medikal Müdürü Ecz. Murat Akdere sunumlarını yaptıktan sonra İstanbul Eczacı Odası’na ziyaret gerçekleştirildi.

Eğitimlerin yanı sıra kültürel programa da önem verilen etkinlikte misafir öğrencilerle beraber boğaz turu yapıldı. Galata Kulesi, Sultanahmet Camii, Ayasofya Müzesi, Kapalı Çarşı ve Mısır Çarşısı ziyaret edildi. İstanbul’un merkezi ve turistik konumlarından Taksim, Kadıköy, Beşiktaş, Eminönü, Sultanahmet’te vakit geçirilerek Türk kültürünün ve Türk yemeklerinin tanıtıldığı etkinlik Türk gecesi ile son buldu.

 

HIZLI ERİŞİM