Eczacılık Fakültesi Lisans ve Lisansüstü Öğrencilerinin Çizimi Kapak Sayfası Oldu

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğretim üyesi ve öğrencileriyle Nanoteknoloji ve Biyomalzemeler Uygulama ve Araştırma Merkezi araştırmacılarının yer aldığı, Q1 indekste taranan Macromolecular Materials and Engineering Dergisi’nde yayınlanan “A Comparison Study of Fiber Diameter’s Effect on Characteristic Features of Donepezil/Curcumin-Loaded Polycaprolactone/Polylactic Acid Nanofibers” isimli orijinal araştırma makalesi dergi editörleri tarafından arka kapak sayfası olarak seçildi.

Dünya çapında alanında en iyi araştırmacıların kaliteli araştırmalarıyla kapak sayfası olduğu dergide, kapak sayfası tasarımını yapan Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Eczacılık Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı Doktora Öğrencimiz Ece Güler ve çizimi gerçekleştiren Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Lisans Öğrencimiz Bilge Tuzcu başta olmak üzere, çalışmada birinci isim olarak yer alan Farmakoloji Anabilim Dalı Doktora Öğrencisi Saliha Aydın ile Yüksek Lisans Öğrencisi İlke Kabaoğlu'nu ve diğer tüm öğretim üyelerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

İlgili kapak sayfasına linkten ulaşabilirsiniz;