Diş Hekimliği Fakültesi Öğrencilerine “Önlük Giyme Töreni” Düzenlendi

Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nin 2022-2023 Eğitim-Öğretim Dönemi “Önlük Giyme Töreni”, 14 Mayıs Salı günü gerçekleştirildi.
Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Korkut Ulucan “Geçen yıl yaşanan deprem felaketi sebebiyle gerçekleştiremediğimiz töreni bu sene gerçekleştiriyoruz. Bize destek olan Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Kurt başta olmak üzere tüm hocalarıma teşekkürlerimi sunarım” dedi.
Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kurt Diş Hekimliği Fakültemizin geleneksel önlük giyme töreninde, öğrencilerin bu güzel heyecanına ortak olmaktan duyduğu gurur ve mutluluğu dile getirdi. Kurt konuşmasında, Marmara Üniversitesinin artık “Araştırma Üniversitesi” vizyonuyla birlikte çok daha önemli projelerin üretildiği, güçlü bilimsel araştırmaların yapıldığı ve böylece bilim dünyasına, insan hayatına ve sağlığına daha nitelikli katkıların yapılacağı bir sürece hizmet eder konumda olduğunu dile getirdi.
Rektör Kurt'un konuşmasının ardından, tören plaket takdimi ve önlük giydirme töreni ile sona erdi.