Diş Hekimliği Fakültesi Öğrencilerine “Önlük Giyme Töreni” Düzenlendi

Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nin 2023-2024 Eğitim-Öğretim Dönemi “Önlük Giyme Töreni” ve “Sağlıkla Sualtına” başlıklı sergi açılışı, 6 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirildi. Dr. N. Sertaç Sırma Konferans Salonu’nda gerçekleşen törene, Üniversitemize bu yıl yerleşen öğrencilerin aileleri de büyük ilgi gösterdi.

Konferans Solunu Fuaye Alanı’nda gerçekleşen serginin açılışından sonra, önlük giyme törenine geçildi. Öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek sözlerine başlayan Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt, bir araştırma üniversitesi olduklarının altını çizerek, Diş Hekimliği Fakültesi’nin olanaklarından bahsetti. “Gururla söyleyebilirim ki, başka üniversitelerde olmayan imkanların çoğu, Diş Hekimliği Fakültemizde mevcut. Ayrıca, akademik ve idari personelimizin de çok iyi olması, Fakültemizin de kaliteli olmasını sağlıyor” diyen Rektör Prof. Dr. Kurt, Diş Hekimliği Fakültesi ile her zaman gurur duyduğunu belirterek sözlerini bitirdi.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasemin Özkan ise öğrencilere, çok iyi bir fakülte kazandıkları için tebriklerini sunarken, önlerinde yine çok çalışacakları bir 5 yıl olduğunu söyledi ve Fakülte hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi.

“Sağlıkla Sualtına” adlı sergiyi düzenleyen Dr. Dt. Cenk Ceylanoğlu ve Dr. Dt. Asım Dumlu’ya, Rektör Prof. Dr. Kurt tarafından plaket takdim edildi. Daha sonra Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerine, Rektör ve Fakülte Öğretim Üyeleri tarafından önlükleri giydirildi. Tören, fotoğraf çekimi ile sona erdi.

HIZLI ERİŞİM