Diş Hekimliği Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet töreni 25 Temmuz Perşembe günü Diş Hekimliği Fakültesi’nde düzenlenen törenle gerçekleşti.

Mezunlarımızın ve ailelerinin diploma heyecanına Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hakan Gündüz, dekan, dekan yardımcıları ve öğretim üyeleri de eşlik ettiler.

Törenin selamlama konuşmasını Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Korkut Ulucan yaptı. Protokol konuşmaları ile devam eden törende, Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kurt, mezun hekimleri yetiştiren ailelerine teşekkür etti. Prof. Kurt, “Bu meslek, sadece bilgi ve beceri gerektirmeyen, aynı zamanda insanlarla kurduğunuz bağ ve onlara olan duyarlılığı, dokunuşu da içeren bir meslektir. Üniversite hayatının sadece bilimle ve eğitimle sınırlı olmadığını, bulunduğunuz ortamda kazandığınız vizyon ve değerlerin de bu eğitimin ayrı bir parçası olduğunu unutmamanız gerekir. Sevgili mezunlarımız, sizlerin bundan sonraki hayatınızda üniversitemizi mezunumuz olarak başarı ile temsil edeceğinize ve aynı zamanda üniversitemizi güzel hatıralarla anacağınıza yürekten inanıyorum.” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından mezunların 5 yıllık eğitim hayatları boyunca çektikleri fotoğraflardan oluşturulmuş video izlendi. Dereceye giren mezun Diş Hekimi İpek Doğancı ise konuşmasını yaparak diplomasını Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt’tan aldı.

Mezuniyet programı, kep atma seremonisi ile sona erdi.

HIZLI ERİŞİM