Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasemin Özkan ile Pandemi Döneminde Diş Sağlığı Üzerine

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasemin Özkan, TVNet ekranlarında yayınlanan "Korona Günlüğü" programına konuk oldu. Programda COVID-19 pandemisi önlemleri kapsamında hastanemizde alınan önlemlerden ve tedavi prosedürlerinden bahseden Özkan, ayrıca engelli hastalarımıza yönelik tedavi hizmeti verecek olan merkez projemizden bahsederek projenin önümüzdeki sene tamamlanmasının planlandığı bilgisini paylaştı. Özkan, Aile Diş Hekimliği sisteminin geliştirilmesinin önemine dikkat çekti.

Editörlüğünü yaptığı "Mutluluğa Kavuşmak" kitabından da bahseden Özkan, bilinçaltımıza ulaşmanın öneminden ve diş tedavisinden korkunun giderilmesinde kullanılan EFT tekniğinden bahsetti.