Adalet Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Marmara Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Mezuniyet Töreni, 21.06.2016 tarihinde Marmara Üniversitesi Haydarpaşa Kampüsü, Ord. Prof. Dr. Reşat Kaynar Konferans Salonunda düzenlendi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan törenin açılış konuşması Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Fulya ERLÜLE tarafından yapıldı.

Mezuniyet törenine, Meslek Yüksekokul Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Canan YILMAZ, İç Denetim Birimi Başkanı Dr. Cem ÇETİN, Adalet Meslek Yüksekokulu ve Hukuk Fakültesi Öğretim üyeleri katıldı. Meslek Yüksekokulumuzda dereceye giren öğrencilerimiz; (1.) Simge Nur KARAKAŞ, (2.) Gamze HATİPOĞLU ve (3.) Seda Nur BEKTAŞ’a ödülleri takdim edildi. 36 öğrencimizin mezun olduğu tören, kep atma merasimi ve orta bahçede toplu resim çekimi ile sona erdi.