2022 Yılı Kalite Komisyonu Üçüncü Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi

2022 Yılı Kalite Komisyonu’nun Üçüncü Olağan Toplantısı “2021 Kurum İç Değerlendirme Raporu -İyileştirmeye Açık Alanlar Tespiti Raporu” başlığı ile 1 Haziran 2022’de Mehmet Genç Külliyesi’nde gerçekleştirildi.

2021 yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu - İyileştirmeye Açık Alanlar Tespiti Raporu hakkındaki sunum sorumlu birimler bazında yapıldı. Toplantıda Marmara Üniversitesi Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Mehveş Tarım “Birbirimizle daha iyi iletişim kurabilmek adına bu toplantıları düzenliyoruz. Bu dönem daha çok mutfakta olduğumuz bir dönem oldu. Katkılarınız için de şimdiden teşekkür ediyorum.” Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kurt ise “Kolektif bir çalışma ile hedeflere adım adım ilerliyoruz. Daha iyileri için sistematik bir şekilde çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Marmara Üniversitesi Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Mehveş Tarım’ın ve Kalite Komisyonu Üyeleri’nin değerlendirmelerinin ardından toplantı sona erdi.