TÜBİTAK MSCA Bilgi Günü

Üniversitemiz İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) Müdürlüğü organizasyonunda, 15 Nisan 2019 Pazartesi günü 10.00 – 14.00 saatleri arasında Üniversitemiz Göztepe Yerleşkesi Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’ nda TÜBİTAK MSCA Ulusal İrtibat Noktası ve Ulusal Uzmanı Sn. Tuğba ARSLAN KANTARCIOĞLU tarafından UFUK 2020 Programı Marie Skłodowska-Curie Alanı hibe fonlarını tanıtmak üzere “Marie S. Curie Bilgi Günü” düzenlenecektir.

UFUK 2020 Programı Marie Skłodowska-Curie Alanı destek türleri, başvuru koşulları ve süreçler hakkında bilgilendirme yapılarak kritik hususlar, deneyimler paylaşılacak olup akademisyenlerimizin ve lisansüstü öğrencilerimizin programa dair soruları cevaplanacaktır.

EK:

EK-1 Afiş