"Öğrenci Kalp Sağlığı Projesi'' Kapsamında "Sağlık için Harekete Geç" Etkinliği

Üniversitemiz Hipertansiyon ve Ateroskleroz Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezimiz tarafından yürütülen "Öğrenci Kalp Sağlığı Projesi'' kapsamında Kalp Sağlığı Haftasında 18 Nisan 2019 tarihi 11:00-15:00 saatleri arasında Göztepe Kampüsü 125. Yıl Amfisi’nde "Sağlık için Harekete Geç" etkinliğimiz düzenlenecektir.

“  Kalp Sağlığı Haftası kapsamında birbirinden eğlenceli aktiviteler sizleri bekliyor. Kalp sağlığı analizleri ve genel ölçümlerimize ek olarak spor ve dansın harika bir birleşimi olan “Xoom Athletic” Orçun Cinpir ve Mehmet Çetin sizlerle olacak. Bu etkinliğimizde ayrıca vücut kitle indeksinizi ölçtürebilir, postür analizi yaptırabilir ve müzikle terapi alanımızda müziğin kalp ve beden sağlığımız üzerindeki etkilerini deneyimleyebilirsiniz. 18 Nisan' da Göztepe Kampüsü 125. Yıl Amfisi’nde buluşalım. “Haydi Sen de Sağlık için Harekete Geç" etkinliğimiz saat 11:00’de başlamaktadır.   “

EK:

EK-1 Etkinlik Programı