Kültürel Miras Bilinci ve Müzeler Paneli

İstanbul Kalkınma Ajansı (ISTKA) tarafından desteklenen TR/18/YMP/0137 numaralı ‘Tekstil ve Yazma Eserler Konservasyon ve Restorasyon AR-GE Merkezi Kurulması’ projesi kapsamında, Marmara Üniversitesi Akademik Gelişim Birimi Koordinatörlüğü ile ortak düzenlenen ‘Kültürel Miras Bilinci ve Müzeler Paneli’, 27 Aralık 2019 Cuma günü saat 14:00'te, Üniversitemiz Göztepe Yerleşkesi Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonu'nda gerçekleşecektir.

Panel sonunda tüm katılımcılarımıza katılım belgesi verilecektir.

Kayıt için lütfen tıklayınız.

14:00 - 14:15 Açılış

14:15 - 14:35 I. Oturum

Konuşmacı: Uğur GENÇ (Restoratör-Konservatör/ T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Restorasyon ve Konservasyon Laboratuvarı)

Konu: Kültürel Miras ve Konservasyon