IEEE Xplore Oryantasyonu ve Etkinliği: Yenilikçi Bir Yaklaşım

Üniversitemizin Değerli Mensupları,

Kütüphanemizin kurumsal abonelikle erişim sağladığı veri tabanlarımızdan “IEEE Xplore” veri tabanının etkin kullanımına yönelik olarak 3 Ekim 2024 Perşembe günü saat 10.30’da IEEE Eğitim Müdürü Ranbir Sedhey’in konuşmacı olarak yer alacağı yüz yüze bir eğitim düzenlenecektir.

IEEE Xplore'un etkili kullanımını keşfetmek, IEEE topluluğunun parçası olmak ve yenilikçi öğrenme deneyimi kazanmak için yapılacak eğitime tüm mensuplarımızı davet eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Tarih: 3 Ekim 2024 Perşembe, Saat: 10.30

Yer:     Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi

Mühendislik Fakültesi M1 / B01 Numaralı Konferans Salonu

Kayıt Linki:

IEEE Xplore

Dergileri, konferans bildirilerini, standartları, kitapları ve IEEE ve diğer çeşitli teknik yayıncılardan gelen teknik belgeleri kapsayan IEEE Xplore, kapsamlı bir koleksiyona sahiptir. Bu platform, kullanıcıların güncel ve geçmiş teknik araştırmaları, makaleleri ve diğer teknik içerikleri keşfetmelerini ve bunlara erişmelerini sağlar. Teknik bilimsel yayınları düzenli olarak güncelleyerek, platform akademik toplulukların en son gelişmelerden haberdar olmasını sağlar. IEEE Xplore'da yayınlanan içerik, konu uzmanları tarafından değerlendirilir ve kalite kontrol önlemlerine tabi tutulur.

EK:
Afiş