AB Destekli Proje Hazırlama Eğitimi

Üniversitemiz İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi (MİTTO) Müdürlüğü tarafından, “AB Destekli Proje Hazırlama Eğitimi” 02-03 Ocak 2019 saat 10.00 – 16.30 arasında üniversitemiz Göztepe Yerleşkesi Prof. Dr. Ayhan MERGEN Konferans Salonu’nda üniversitemiz akademisyenleri ve lisans üstü öğrencilerine yönelik düzenleneceği ilan edilmişti.

Eğitim sınırlı sayıda katılımcı ile gerçekleştirilecek olup kayıt sırasıyla ilk 30 kişinin katılımı mümkün olacaktır.

Eğitime dair detaylı bilgi ekli dosyalarda sunulmakta olup katılım durumunuzu bildirmek için mitto@marmara.edu.tr ve merve.macin@marmara.edu.tr adreslerine bilgilerinizi (isim-soy isim - akademik unvan - Fakülte adı – Bölüm adı) iletmeniz hususunu bilgilerinize sunarız.

EKLER:

EK-1 Afiş