Üniversitemiz Personeline Ford Otomobillerinde İndirim

Marmara Üniversitesi'nin Değerli Mensupları

Tepretoğulları Otomotiv San. ve Tic.A.Ş. ile yapılan görüşmeler sonucunda Üniversitemiz personeline  İstanbul’daki tüm Ford satış noktalarında Ford binek otomobillerde % 2 oranında  indirim uygulanacaktır. Ayrıca Tepretoğulları yetkili servisleri, Tepretoğulları A.Ş. bünyesinde yer alan her marka için (Ford, Renault, Nissan, Dacia) Üniversitemiz çalışanlarının araç onarım ve bakım işlemlerinde %10 indirim uygulayacaklardır.  Ford binek otomobillerde % 2 oranında indirim kampanyası 30 Haziran 2014 tarihine kadar devam edecektir.

Üniversitemiz personeline uygulacak kampanyanın detayları

•         Marmara Üniversitesi’nde görev yapmakta olan tüm personele yönelik olarak tüm Ford binek otomobillerde (Focus, Fiesta, C-Max, B-Max, S-Max, Mondeo, Kuga) ayrıca yeni lansmanı yapılan Courier’de %2 ilave indirim uygulanacaktır.

•         Kampanyadan yararlanmak için Marmara Üniversitesi’nde çalışıldığını belgeleyen  kimlik ibrazı yeterli olacaktır.

•         Kampanya kapsamında 24.000 TL 24 ay %0 faiz kullanılabileceği gibi istenirse araç bedeli üzerinden peşin indirimi de uygulanabilecektir.

•         Kredi işlemleri Yapı Kredi Bankası ve Koç Finans ile yürütülmekte olup kredi başvuruları aynı gün sonuçlanabilmektedir.

•         Ford’a özel bu kampanyamızın yanısıra; Tepretoğulları A.Ş. olarak bünyemizde yer alan her marka için (Ford, Renault, Nissan, Dacia) geçerli olmak üzere yetkili servislerimize gelen Marmara Üniversitesi çalışanlarının araç onarım ve bakım işlemlerinde %10 indirim uygulanacaktır.

Marmara Üniversitesi Rektörlüğü