M.Ü. MWins Spor ve Rekreasyon Ödülleri 2021

Marmara Üniversitesi tarafından ilk kez düzenlenen MWins Spor ve Rekreasyon Ödülleri 2021 organizasyonu spor ve rekreasyon alanında farklılıklara ve başarılara dikkat çekmek, bu başarıları takdir etmek ve paylaşmak amacıyla gerçekleştirilmektedir. Ödüllerin Tema Vakfı ile gerçekleşecek işbirliği ile ülkemizin topraklarına fidan olarak döneceği bu projede; çevrimiçi oylama adayları, akademinin ve sektörün deneyimli isimlerinden oluşan değerli jürimizin seçimleriyle belirlenmiştir. Bu aşamada her kategorideki adayların oylama değerlendirme süreci sizlerin seçimlerine sunulmuştur.

Oyunuzu “https://mwins.org/” bu adresten 2 Haziran 2021 tarihine dek paylaşabilirsiniz. Sizlerin oylarıyla kazananlar belirlenecektir.

Marmara Üniversitesi Spor ve Rekreasyon Çevrimiçi 2021 ödül organizasyonu adaylarının  kazananları  "MWins Özel Yayını" ile sosyal medya platformlarından sizlerle paylaşılacaktır.

Tüm duyurular için "mwinsodulleri" ve "mwinsawards" instagram hesaplarını takip edebilirsiniz.

Katkılarınız ve bu heyecanı paylaştığınız için şimdiden teşekkür ederiz :)

Sorularınızı ve merak ettiklerinizi “mwins@marmara.edu.tr” adresinden bizlere iletebilirsiniz