Bilgi Okur-Yazarlığı ve Kütüphane Kullanıcı Eğitimleri

Değerli Kullanıcılarımız,

Yüksek lisans ve doktora öğrencilerimize yönelik olarak 30 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 15.00’te çevrim içi gerçekleştirmek üzere "Bilgi Okur-Yazarlığı ve Kütüphane Kullanıcı Eğitimi” planlanmıştır.

Eğitimde, doğru ve güvenilir bilgiye nasıl ulaşılır? Bilgi okur-yazarlığı bize ne kazandırır? Nasıl bilgi okur-yazarı olabilirim? Veri tabanlarına nasıl erişebilirim? Kütüphanemizdeki basılı kaynakları nasıl tarayabilirim? Ödünç hizmetlerinden yararlanabilmek için hangi yolu izlemeliyim? Tezimi sisteme nasıl yükleyebilirim? Kütüphaneler arası işbirliğinden yararlanabilir miyim? Gibi sorulara yanıt alırken, kütüphanemizde verilen tüm hizmetler hakkında da bilgi edinilebilecektir.

Tüm lisansüstü öğrencilerimizi eğitime davet eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

EK:
Afiş